Tenten | Falco Tenten

De tunneltenten serie van Falco tenten bestaat uit 8 modellen; de Havik, Steenarend, Buizerd en Zeearend series. De Falco Steenarend tunneltent werd in het verleden uitgeroepen tot ANWB gezinstent van het jaar. Daarnaast scoorden de Falco Steenarend 580 tunneltent en Buizerd 3500 tunneltent bijzonder goed in een andere test georganiseerd door de ANWB.
Tunneltenten van Falco worden gemaakt van het kindvriendelijke Ten Cate Touring doek, wat geen lekkage geeft wanneer u tegen het doek komt tijdens regen.

 

Assortiment Falco tunneltenten 

Falco Havik 4600
Falco Havik 4000
Falco Havik 3200
Falco Steenarend 580
Falco Steenarend 500
Falco Buizerd 3500
Falco Buizerd 3000
Falco Zeearend 6

 

Materiaal van de tunneltenten

 

Buitentent:           Ten Cate Touring tentdoek
Binnentent:          100 % Katoen
Grondzeil:           Bisonyl
Boogstokken:      Aluminium voorgebogen 30 x 1.4 mm. of 28 x 1.0 mm. afhankelijk van model
Ritssluitingen:     Uitsluitend spiraal ritssluitingen

 

De tunneltenten van Falco beschikken over enkele eigenschappen die je niet snel terug vindt bij andere fabrikanten. Zo zijn er bijvoorbeeld geen scheerlijnen nodig om de tent stabiel te zetten en wordt er bij de producten van de tenten enkel gebruik gemaakt van de kwalitatieve spiraal ritssluitingen. Tevens is de ingang van de tent drempelvrij te maken.

Een ander uniek punt zijn de afneembare slikranden. De boogstokken in een Falco tent zijn traploos in hoogte te verstellen en zijn gemaakt van aluminium. Een ander handigheidje is dat de blinderingen voor de ramen aan de buitenkant zitten. Zo is ventileren tijdens regen ook mogelijk.

Als de tenten van Falco u wel aanspreken, dan zijn de tenten van Baco wellicht ook iets voor u.

 

© 2011 - Koepeltenten.nl - Alle rechten voorbehouden | Realisatie Genioweb