Tenten | Safarica Tenten

Safarica heeft meerdere soorten tenten in het assortiment. Zo zijn er pop-up tenten, koepeltenten en tunneltenten te vinden. Ook de materialen van de tenten verschillen per tent, dus let bij aanschaf goed op of het doel wel past bij het soort tentdoek van de tent.

In de tunneltenten serie van Safarica vinden we onder andere de volgende modellen: Puma TC, Kenia TC, Jaguar TC en Cheetah TC.
Deze tunneltenten hebben een buitentent van TC 185 Gr/M2 (Polyester/Katoen) en een binnentent van polyester/katoen. Het grondzeil is van PE en de boogstokken zijn gemaakt van glasfiber. Een spiraal ritssluiting, kwalitatief beter dan een getande ritssluiting, vind je enkel terug in de deur. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tenten van Falco, waar alle ritsen spiraal ritssluitingen zijn.

 

Safarica heeft ook tenten van polyester tentdoek. Dit zijn is onder andere de Safarica Presto Quick S serie Polyester Tunneltenten. Deze serie bestaat uit de, Speed 2, Speed 3, Royal 3 en Space Vario.

Deze tenten hebben zowel een binnen-, buitentent en grondzeil wat is gemaakt van polyester. De boogstokken zijn ook hier van glasfiber en er is enkel gebruik gemaakt van spiraal ritssluitingen in de deur.

Het Safarica Presto Quick polyester tenten assortiment bestaat uit tunneltenten. Deze tenten kenmerken zich doordat buitentent binnentent en klikbare boogstokken aan elkaar vast zitten, waardoor deze tenten zeer snel opzetbaar zijn.

 

De Safarica polyester tenten assortiment bestaat uit low-budget tunneltenten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Voor het volledige assortiment bezoek de site www.safarica.nl. Of neem contact op met het tunneltenten verkooppunt in Nederland.

© 2011 - Koepeltenten.nl - Alle rechten voorbehouden | Realisatie Genioweb