Tenten | Eureka Tenten

Tenten, koepeltenten en bijzettenten van Eureka

 

Tenten uit het assortiment van Eureka bestaan uit verschillende soorten tentdoek. Elk tentdoek heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en de tenten hebben dus allemaal een ander doel. Lees hier meer over tentdoek.

Het assortiment katoenen tenten van Eureka bestaat onder andere uit de N!ergy Vision tenten serie. Dit zijn tenten met een binnen- en buitentent van katoen en een grondzeil van PVC. De boogstokken in deze zijn van aluminium en er zit een spiraal ritssluiting in de deur.

Om de tenten van Eureka op te zetten, zijn scheerlijnen noodzakelijk.

 

Tenten van Eureka; polyester/katoen

 

Eureka heeft ook tenten die gemaakt zijn van polyester/katoen tentdoek. Dit zijn onder andere de Eureka Outside Inn tenten.
Deze koepeltenten hebben een binnentent van TC 185 Gr/M2 (Polyester/Katoen), en de buitentent is van katoen. Het grondzeil in de tent is van Polyester. Ook deze tenten serie heeft aluminium boogstokken en een spiraal ritssluiting in de deur.

 

Tenten van polyester

 

Naast bovenstaande tenten heeft Eureka ook tenten die gemaakt zijn van polyester tentdoek. De Moonshadow Duo XP, Autumn Wind 2 XD, Autumn Wind 3 XD, Mountain Lite 2 en Mountain Lite 3. Deze buitententen van deze tenten zijn gemaakt van polyester en de binnentent is van nylon. Ook het grondzeil is van nylon en wederom zijn de boogstokken van aluminium. Tevens zit er een spiraal ritssluiting in de deur van deze tenten, tunneltenten en koepeltenten.

Voordeel van deze tenten is het compacte pakvolume en het gewicht.

 

Voor het volledige assortiment bezoek de site www.eurekaeurope.com Of neem contact op met het tunneltenten verkooppunt in Nederland.

© 2011 - Koepeltenten.nl - Alle rechten voorbehouden | Realisatie Genioweb